vriend worden

U kunt ons project actief ondersteunen door een UNIEK fotowerk aan te kopen

Voor dit project zijn we op zoek naar partners, sponsors en begunstigers. Daarnaast willen we door middel van crowdfunding een selecte groep van maximaal 100Vrienden bij elkaar krijgen die ons project gaan steunen met ieder € 1418,00. Een serieus bedrag. Absoluut. Dat realiseren we ons terdege maar met uw donatie maakt u allereerst een bijzonder project mede mogelijk en u krijgt er veel voor terug:

• u kunt kiezen uit twee fotowerken die speciaal voor deze gelegenheid beschikbaar zijn:

 

Menen_Vierstraat / afmeting 30 x 79 cm

Battlefields_Menen_XL_661x1729pix

 

Ieper_voederbieten / afmeting 32 x 70 cm

Battlefields_Ieper_voederbieten_1418pix

 

De foto’s van hoogste kwaliteit C-print—de galerieprijs zou € 1700 per exemplaar bedragen—zijn gemonteerd op een onderlaag van 4 mm dibond en afgewerkt met een luxueuze en beschermende coating van 3mm dik perspex.
De twee werken vormen sámen een gelimiteerde oplage van 100. In het handschrift van auteur Van Duijnhoven wordt de achterzijde van ieder werk voorzien van een of enkele regels uit zijn nieuwe gedicht Last Post, Lost Past; de 100 werken sámen vormen daarmee het complete gedicht en verbinden zo onze 100Vrienden met elkaar. En daarmee worden de werken, ondanks de oplage, feitelijk unicaten.

 

• naamsvermelding in het boek en op de website [tenzij u aangeeft graag anoniem te willen blijven]

• een door beide auteurs gesigneerd exemplaar van het boek

• u wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van het project middels onze digitale nieuwsbrief en via een besloten Facebookpagina

 

Als het Hindenburglinie project op uw sympathie mag rekenen en u wilt actief deelnemen door een van onze 100Vrienden te worden door een fotowerk te bestellen dan kan dat via deze pagina  op de website.
Ook kunt u zich aanmelden als Poppy donateur. Wilt u ons op een andere manier ondersteunen stuur dan een email of een bericht bij contact.

Na ontvangst van uw donatie sturen we u de factuur voor uw administratie. Het fotowerk wordt vervolgens door het laboratorium in productie genomen zodat het binnen vier tot zes weken hier voor u klaar ligt of met een koerier verstuurd kan worden. Die keuze kunt u aangeven bij de bestelling.

We hopen natuurlijk dat dit bijzondere project—dat in de kern gaat over medemenselijkheid, compassie, empathie, verbroedering, respect en het zelfreinigend vermogen van mens en natuur—op uw warme belangstelling mag rekenen en dat u een van onze 100Vrienden wilt worden zodat “Hadden we maar dezelfde taal gesproken!” met de morele én financiële hulp van heel veel mensen tot stand mag komen

We zijn op weg. En willen hard op weg want er is veel werk te verrichten. De eerste Vrienden hebben zich al aangemeld! Heeft u vragen, we zijn per telefoon of email bereikbaar. En als u suggesties heeft of mensen of instanties kent die mogelijk geïnteresseerd zouden zijn in deelname in welke vorm dan ook, dan houden we ons graag aanbevolen.

Met de hoop in dit project iets voor elkaar te kunnen betekenen en in afwachting van uw reactie, verblijven met vriendelijke groet,

 

Serge R. van Duijnhoven & L.J.A.D. Creyghton

 

naar de 100Vrienden Editie >>